четверг, 12 ноября 2015 г.

Керівник «Відвертої політики» спростував звинувачення у джинсі, але підтвердив заборгованість



4vlada.com



Про це він повідомив у коментарі Media Sapiens.
Нагадаємо, 9 листопада журналістка Алла Чиж розповіла, що влітку їй та близько 20 медійникам запропонували попрацювати в політичному шоу «під вибори». Продюсером та директором проекту «Відверта політика» став депутат Сквирськоі районної ради Дмитро Філіпчук. «Роботи було багато: над сценарієм, включеннями, сюжетами, питаннями тощо. Філіпчук попросив допомогти із залученням політиків. Сказав, ціна: 10 тис. доларів за участь в 10 програмах (для кожної політсили. – ред)», - зазначила пані Чиж.

Ток-шоу рекламувалося в ЗМІ та на зовнішніх носіях. Усього з кінця липня по вересень в ефір вийшло п’ять випусків ток-шоу із запланованих 10. Дмитро Філіпчук заявив, що грошей немає і заплатив  працівникам лише за півмісяця роботи, пообіцявши видати решту пізніше, проте досі цього не зробив. Колектив «Відвертої політики» розмістив відкритий лист до колишнього керівника, в якому закликав його розрахуватися і заявив, що відстоюватиме свої права в суді.
У коментарі Media Sapiens Дмитро Філіпчук зазначив, що проект «Відверта політика» був стартапом, метою якого було дати можливість новим, тобто в основному фінансово не забезпеченим політичним проектам, заявити про себе в дебатах з парламентськими партіями.
«Ми запрошували всіх охочих  на безоплатній основі взяти участь у проекті.Думаю, ви можете легко це перевірити простим способом, запитаєте представників партій які брали участь у нашому проекті платили вони за участь хоча б одну гривню? Упевнений що відповідь отримаєте негативну. На жаль будь-який новий (нерозкручений) проект має ризики, тож через суб'єктивні і об'єктивні причини проект на даний момент призупинено», - зазначив він.
Пан Філіпчук також підтвердив, що зараз справді має боргові зобов'язання за один місяць  (серпень) перед колективом.
«Але практично з усіма ми підтримуємо контакт і люди ставляться з розумінням до даної ситуації, за що я їм щиро вдячний. Я роблю все від мене залежне щоб уже найближчим часом врегулювати це непорозуміння», - додав депутат.
Він також повідомив, що Алла Чиж справді працювала в цьому проекті, проте заборгованість її не стосується.
«Вона неодноразово шантажувала і погрожувала мені поширенням неправдивої інформації, використовуючи свої зв'язки в журналістській спільноті. Думаю, ця стаття (пост Алли Чиж у Facebook. – ред.) має скоріше всього замовний характер, так як у мене досить ворогів, які зараз фінансують розміщення компрометуючих матеріалів в інтернеті. Це пов'язано з моєю активною боротьбою за права членів нашої профспілки і оголошенням фактів корупції в земельній галузі», - припускає Дмитро Філіпчук.

Комментариев нет:

Отправить комментарий